Onze expertise verschaft u zekerheid.

EUROFINS SANITAS

Zuideinde 68
2991 LK Barendrecht

telefoon 010 - 292 29 40

fax 010 - 292 29 44

info@sanitas-groep.nl

Maritiem & Offshore.

Sanitas Milieukundig Adviesbureau B.V. heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd op het maritieme vlak. Sanitas onderzoekt o.a. schepen en booreilanden over de gehele wereld. In veel havens en op scheepswerven wordt tegenwoordig om een asbestveilig (vrij) verklaring gevraagd.

 

Onderzoek

De afdeling Maritiem & Offshore van Sanitas Milieukundig Adviesbureau B.V. is gespecialiseerd in het uitvoeren van (asbest-)onderzoeken aan boord van schepen, platforms en andere offshore objecten. Deze onderzoeken worden dan ook door een team van (HazMat-)specialisten wereldwijd en op een dagelijkse basis (365 dagen per jaar) uitgevoerd. Daarnaast is Sanitas Milieukundig Adviesbureau B.V. vertegenwoordigd in diverse overlegorganen met als doelstelling te komen tot eenduidige werkinstructies en werkbare regelgevingen.

 

Daarnaast kan Sanitas Milieukundig Adviesbureau B.V. het gehele traject van onderzoek tot eventueel uit te voeren asbest saneringen en asbestvrijverklaring geheel voor u (wereldwijd) organiseren en begeleiden. Hiermee wordt zowel de eigenaar als de gebruikers van het schip of object geheel ontzorgt.
De onderzoekrapportages die door Sanitas Milieukundig Adviesbureau B.V. in het Engels worden afgegeven zijn geheel conform de “International Maritime Organization” (IMO) richtlijnen, SOLAS-conventie en NSI instructie en voldoen daarmee aan de wereldwijde strikte wet- en regelgeving op het gebied van asbest.

 

Regelgeving

ILT heeft per 1 december 2011 de nationale instructie “Ban on the use of asbestos on board ships” uitgevaardigd. Deze stelt dat ieder nieuwbouwschip (gebouwd na 1 januari 2011) dat onder Nederlandse vlag zal gaan varen, v

Sanitas Maritiem &Offshore
Sanitas Maritiem &Offshore
Sanitas Maritiem &Offshore
Sanitas Maritiem &Offshore