Onze expertise verschaft u zekerheid.

EUROFINS SANITAS

Zuideinde 68
2991 LK Barendrecht

telefoon 010 - 292 29 40

fax 010 - 292 29 44

info@sanitas-groep.nl

Milieukundig Adviesbureau.

Is er behoefte aan een asbestinventarisatie rapport, een risicobeoordeling of metingen ten behoeve van de risicoklasse verlaging? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Maar, we doen meer. Zo heeft Sanitas zich gespecialiseerd in het inventariseren van Man Made Mineral Fibres (MMMF). Ook kunt u bij ons terecht voor kostenramingen, het opstellen van beheersplannen, een plan van aanpak aangaande de sanering en wij staan u graag bij wanneer er sprake is van calamiteiten. Wilt u de zekerheid van een kundige aanpak, maar heeft u geen tijd om al deze stappen te begeleiden? Geen nood, wij bieden u ook projectmanagement: u de zekerheid, wij de zorgen. Wij nemen graag het hele traject voor u uit handen. U komt ons onder andere tegen in de industrie, in het vastgoed en op het maritieme vlak.

 

Gezondheid centraal

Bij Sanitas wordt gewerkt door een team ervaren en gekwalificeerde medewerkers. Wij werken altijd volgens de laatste wet- en regelgeving en zijn volledig op de hoogte van alle eisen en voorwaarden die gesteld worden op gebied van asbestsanering en beheersing. Gewoon, omdat gezondheid onbetaalbaar is. 

 

Heeft u technische vragen en prijzen? Bel dan even met Tomas Nuijten 010-2922940.